Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu motlles per a pastissos individuals amb massa de pasta fullada o pasta brisa.
  2. Poseu les cassoletes al forn, fins que es daurin. Reserveu-les.

  3. Prepareu una crema pastissera seguint la recepta tradicional. Deixeu que es refredi i farciu-ne els pastissos.

  4. Repartiu la fruita seca als pastissos i cobriu-los amb un raig generós de mel.

Consell:

Ompliu els pastissos amb cigrons secs, abans de fornejar-los, perquè no s'inflin. Una altra opció és punxar-los amb una forquilla.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: