Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el forn a escalfar a 250 °C.
  2. Piqueu les nous Pizarro i barregeu-les en un recipient amb la civada i l'arròs inflat. Afegiu-hi la mel i l'oli. Fiqueu-ho al forn durant 10 min i remeneu-ho a mitja cocció.
  3. Un cop s'ha refredat el musli, el podeu conservar en un pot hermètic un màxim de dues setmanes. També el podeu completar amb llavors de xocolata negra.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: