Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients al vas i programeu 30 segons, velocitat 4, i a continuació 2 min amb el vas tancat, velocitat espiga.
  2. Traieu la massa del vas i guardeu-la en una bossa de plàstic perquè no s'assequi. Deixeu-ho reposar 10-15 min.
  3. Agafeu una porció de massa i esteneu-la molt fina (1 mm de gruix). Talleu-ne una tira de 4-5 cm d'ample i després feu-ne triangles per formar els nachos.
  4. Fregiu els nachos en oli fins que siguin daurats (l'oli no ha d'estar molt calent).
  5. Serviu-ho amb guacamole o formatge fos.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: