Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en una mica de llet.
  2. Tritureu amb el túrmix la resta de la llet, la pinya, el sucre i el suc. Coleu-ho amb un colador fi per tal de treure els fils de la pinya. Poseu aquesta barreja en un cassó al foc fins que estigui a punt de bullir.
  3. A part, bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena ja dissolta. Afegiu la mescla calenta de la pinya, barregeu-ho i torneu-ho a posar-ho tot al foc, remenant-ho sense parar.
  4. Quan arrenqui el bull, traieu la crema del foc i repartiu-la a les copes. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: