Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient i amb una batedora elèctrica, tritureu el sucre, l’ametlla en pols, la farina de blat, les clares i la mantega. Quan tingueu una crema llisa i homogènia, reserveu-la a la nevera.
  2. Amb el dors d’una cullera, estireu petites circumferències de massa en safates de forn folrades amb paper de forn, i enforneu-ho a 180 ºC, 4-5 min. Talleu formes rectangulars ràpidament i enrotlleu-les sobre si mateixes abans que se solidifiquin.
  3. Piqueu la tonyina tan finament com us sigui possible i banyeu-la lleugerament amb una barreja de salsa de soja, suc de taronja i gingebre picat o ratllat. Abans de servir-la, escorreu-la bé i introduïu-la dins de les neules, just en el moment de presentar-les a taula.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: