Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un maridatge dolç que podem prendre tant per berenars com per postres. Per grans o petits... La compota de poma tèbia amb una mica de canyella combina perfectament amb el neulet. Una combinació nutritiva i saludable.

Consell: Si teniu temps també us quedarà de meravella un pastís taten de poma tèbia amb neulet esmicolat pel damunt.

Preparació

  1. Renteu les pomes i poseu-les al forn a 180ºC – 1 hora.
  2. Tot seguit, peleu-les i tritureu-les amb canyella.
  3. Poseu el puré en un bol i mengeu-lo amb els neulets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: