Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa de mostassa: poseu els rovells en un recipient i afegiu-hi la mostassa i el suc de llimona. Bateu-ho amb una batedora elèctrica i, a poc a poc, incorporeu-hi l’oli d’oliva fins que emulsioni i tingui una textura densa. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  2. Talleu els cogombrets.
  3. Unteu una de les llesques de pa amb el formatge cremós. A sobre, poseu-hi el pastrami i els cogombrets i repartiu-hi la maionesa de mostassa. A sobre, poseu-hi els brots d’alfals i, finalment, tanqueu l’entrepà amb l’altra llesca de pa de vidre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: