Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base del nigiri: tritureu la coliflor i els pinyons ben petits.
  2. Condimenteu-ho amb l’atzavara i el vinagre, i reserveu-ho.
  3. Per al chimichurri del mar: talleu a dauets el pebrot i la ceba, i macereu-ho amb la resta d’ingredients. Com més temps macerin, més bons seran.
  4. Hidrateu les algues en aigua, 1 h, esbandiu-les i condimenteu-les amb l’oli de sèsam, la llimona i la sal.
  5. En un motlle rodó petit, poseu la barreja de coliflor a la part inferior; a sobre, la polpa d’alvocat, i, finalment, les algues.
  6. Salseu-ho amb una mica del chimichurri de mar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: