Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, escalfeu l’aigua i el sucre.
  2. Incorporeu-hi les fulles de gelatina, prèviament hidratades amb aigua freda. Sense deixar-ho refredar, afegiu-hi les clares d’ou i aneu-ho muntant a poc a poc, amb l’ajuda d’una batedora de varetes, fins que la barreja adopti un aspecte semblant a la merenga però una mica més consistent.
  3. Afegiu-hi el suc de fruita sense deixar de batre la barreja.
  4. Amb aquesta barreja, ompliu una mànega de pastisseria de boca rodona. Aboqueu petits cilindres (imitant la forma dels clàssics núvols de llaminadura) en un bol, on haureu barrejat la mateixa quantitat de sucre de llustre i midó de blat de moro. Retireu l’excés d’arrebossat de cada núvol.
  5. Una altra manera de fer núvols sense necessitat de mànega de pastisseria consisteix a estendre la barreja en una safata de forn folrada amb paper film, cobrir-la amb més film, aixafar-la deixant-hi una alçada de 3 cm i reservarla fins que s’endureixi. A continuació, talleu-la en forma de daus, arrebosseu-los i serviu-los.

CONSELL
Si ho preferiu, podeu arrebossar els núvols amb coco ratllat, en lloc de midó de blat de moro i sucre de llustre. També es poden rostir lleugerament al foc i, després, banyar-los amb xocolata líquida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: