Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als nyoquis: poseu les patates en un cassó i coeu-les a foc baix 25 min, o fins que en punxar-les amb un ganivet veieu que estan cuites. Aparteu-les del foc i deixeu-les refredar.
  2. Un cop temperades, peleu-les i passeu-les per un passapuré.
  3. Barregeu el puré de patata amb la farina de blat i l’aigua de la remolatxa fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Deixeu-la reposar 20 min embolicada en paper film.
  5. Feu els nyoquis amb la massa obtinguda i arrebosseu-los amb una mica de farina o sèmola.
  6. Poseu aigua en una olla i deixeu que bulli. Aboqueu-hi els nyoquis i coeu-los fins que surin. Reserveu-los.
  7. Per a la salsa d’anacards: tritureu tots els ingredients fins a obtenir la textura d’una salsa cremosa.

MUNTATGE

  1. Poseu un raig d’oli en una paella a foc mitjà i salteu-hi els minirovellons.
  2. Afegiu-hi els nyoquis, salteu-ho dues vegades (perquè estiguin calents) i salpebreu-ho al gust.
  3. Serviu-los amb una mica de salsa d’anacards i julivert picat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: