Preparació
- Per als nyoquis: poseu les patates en un cassó i coeu-les a foc baix 25 min, o fins que en punxar-les amb un ganivet veieu que estan cuites. Aparteu-les del foc i deixeu-les refredar.
- Un cop temperades, peleu-les i passeu-les per un passapuré.
- Barregeu el puré de patata amb la farina de blat i l’aigua de la remolatxa fins a obtenir una massa homogènia.
- Deixeu-la reposar 20 min embolicada en paper film.
- Feu els nyoquis amb la massa obtinguda i arrebosseu-los amb una mica de farina o sèmola.
- Poseu aigua en una olla i deixeu que bulli. Aboqueu-hi els nyoquis i coeu-los fins que surin. Reserveu-los.
- Per a la salsa d’anacards: tritureu tots els ingredients fins a obtenir la textura d’una salsa cremosa.
MUNTATGE
- Poseu un raig d’oli en una paella a foc mitjà i salteu-hi els minirovellons.
- Afegiu-hi els nyoquis, salteu-ho dues vegades (perquè estiguin calents) i salpebreu-ho al gust.
- Serviu-los amb una mica de salsa d’anacards i julivert picat.