Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un raig d’oli d’oliva generós dins d’una cassola de terrissa i feu un sofregit començant per les cebes, tallades a rodanxes.
  2. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi els alls, els pebrots tallats a trossos i els tomàquets, pelats i tallats a quarts. Cada vegada que hi poseu un ingredient, rectifiqueu el plat de sal, i quan hi poseu els tomàquets poseu-hi una culleradeta de sucre.
  3. Sofregiu-ho tot a foc baix, sense moure-ho gaire, perquè es confiti bé. Afegiu el litre d’aigua al sofregit i apugeu el foc, però mireu que no arribi a bullir: quan comenci a fer bombolletes, apagueu el foc i espolseu-hi una mica de julivert picat per sobre.
  4. Serviu l’oliaigua amb el pa dur trencat a dins i acompanyeu-lo amb figues de cristià o una altra fruita de temporada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: