Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un brou amb les carns, el sagí i les mongetes.
  2. Deixeu-lo bullir un parell d’hores escumant-ho de tant en tant.
  3. Afegiu a l’olla la col, les pastanagues, les patates i els porros.
  4. Feu la pilota barrejant les carns amb l’ou, la sal, el pebre, l’all, el julivert i la molla de pa. Quan sigui consistent, enfarineu-la.
  5. Al cap d’una estona afegiu-hi els fideus i la pilota, i, en l’últim moment, la botifarra negra.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: