Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas les ametlles i programeu 4 s, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  2. Sense rentar el vas, poseu-hi la ceba i l'all i programeu 3 s, velocitat 5. Baixeu amb l'espàtula les restes de ceba i all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  3. Incorporeu-hi l'oli i programeu 8 min, temperatura Varoma, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi l'ametlla reservada, la salsa de tomàquet, el pebre vermell, el safrà, el vi blanc, el fumet i la sal. Col·loqueu el recipient Varoma en la seva posició amb les patates i les orades assaonades. Programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  5. Serviu les orades empolsades de julivert picat acompanyades de la salsa i les patates.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: