Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa amb les espècies variades.
  2. En una safata de forn, feu un llit de sal i esquitxeu-lo amb una mica d’aigua. Renteu l’orada i poseu-la sobre la sal. Cobriu-la completament amb la resta de la sal i humitegeu lleugerament la sal amb una mica d’aigua.
  3. Escalfeu el forn a màxima temperatura, uns 250 ºC. Poseu-hi l’orada i coeu-la 35-40 min. Retireu-la del forn, trenqueu la crosta superior de sal i retireu-la.
  4. Serviu el peix ruixat amb una mica de suc de llimona i d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: