Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sobre una safata, poseu una capa de sal per al forn i, a sobre, unes branquetes de farigola, romaní i unes rodanxes de llimona.
  2. Poseu les orades senceres i netes sobre aquesta capa de sal i cobriu-les totalment amb més sal. Humitegeu lleugerament la capa superficial de sal i enforneu-ho a 200 ºC durant 35 min.
  3. Passat el temps, traieu la safata del forn i trenqueu la capa de sal amb ajuda d'un ganivet. Traieu les orades i serviu-les immediatament.

I això és tot... ja veieu que no té cap complicació. I el resultat és espectacular, us ho prometo.

Per acompanyar aquestes orades, jo he optat per fer unes patates i tomàquets al forn i ho he aromatitzat amb les mateixes herbes que he utilitzat amb les orades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: