Preparació
-
Poseu les patates en un cassó amb aigua i feu-les coure 10 min, a partir de l’ebullició. Retireu-les, deixeu-les refredar una mica i talleu-les a làmines fines.
-
Escalfeu el forn a 180 ºC.
-
Prepareu una safata de forn folrada amb paper de forn. Col·loqueu-hi les rodanxes de patata, fent un llit, salpebreu-les i, al damunt, col·loqueu-hi les orades. Feu-los un tall a la superfície, salpebreu-les i aboqueu-hi per damunt la barreja del vi i l’oli d'oliva. Poseu-ho al forn 15 min.
-
Mentrestant, talleu el pebrot a dauets molt petits i salteu-los en una paella amb el porradell i el julivert picats, sal i pebre. Ha de quedar daurat.
-
Retireu el peix del forn i distribuïu-hi per damunt la picada vermella; torneu la safata al forn 5-6 min més.
-
Serviu les orades amb les rodanxes de patata.