Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bròquil en aigua i sal i afegiu-hi un refregit d’alls. Després, tritureu-lo per fer-ne puré.
  2. Salteu al dente la verdura tallada petita.
  3. Rostiu l’orada primer pel costat de la pell, procurant que quedi ben rossa, en una paella amb un raig d’oli d’oliva.
  4. Muntatge: poseu el puré i les verdures al mig del plat, i, al damunt, col·loqueu-hi l’orada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: