Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu a la peixateria que us filetegin l’orada en racions de 180 g, en suprema. Peleu la pastanaga, el nap, el ceballot i el cogombre, i talleu-ho a cubs de 0,5 cm.
  2. Reduïu el brou fins a una tercera part i refredeu-lo. 
  3. Mescleu l’oli de gira-sol i l’oli de tòfona blanca.
  4. Poseu el brou en fred amb un polsim de sal en un bol i munteu-ho amb una vareta, introduint-hi l’oli a poc a poc, com si fos una maionesa.
  5. Poseu totes les verdures picades (el rave feu-lo a làmines) i els tomàquets tallats amb unes gotes de vinagre. Reserveu-ho en fred.
  6. Poseu la mel amb el sake en una cassola fins a obtenir una textura de caramel. Marqueu l’orada a la planxa amb una mica d’oli i sal. Daureu-la bé i pinteu-ne la pell amb un pinzell amb la barreja de mel. En un plat fondo poseu la vinagreta de verdures freda i, a sobre, el peix, la bresca i unes flors comestibles.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: