Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les orelles d'Aman són unes postres típiques del Purim, el carnaval jueu. Són molt similars a les galetes i podem trobar-les farcides de xocolata, de melmelada, de dàtils o, fins i tot, d'almívar de llet ('dulce de leche') o formatge. 

Preparació

Orelles d'Aman
Orelles d'Aman

 

  • Per fer la massa, barregeu la mantega i el sucre fins a obtenir una substància cremosa.
  • Afegiu-hi la farina, l'essència de vainilla i l'ou. Quan estigui tot mesclat, afegiu-hi més farina i barregeu-ho fins que aconseguiu una massa fina.
  • Preescalfeu el forn a 175 ºC.
  • Esteneu la massa sobre una superfície plana amb una mica de farina i estireu-la. Després, talleu-la en cercles d'entre 5 i 8 centímetres.
  • Col·loqueu el farciment al centre de la circumferència i doblegueu-ne tres vores, per obtenir un triangle. Convé que en tanqueu bé les vores per tal que no sobresurti el condiment.
  • Poseu-ho al forn entre 10 i 20 minuts a 175 °C, fins que la massa estigui daurada.
  • Deixeu-ho refredar i poseu-hi una mica de sucre pel damunt.
     

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: