Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’orxata: poseu les xufles en remull, 8 h. Coleu-les.
  2. Tritureu-les en un blender o un túrmix, amb un litre d’aigua (és millor anar-hi afegint l’aigua a poc a poc).
  3. Passeu la barreja per una bossa de roba o una tela ben fina (de cotó, lli o niló).
  4. Premeu-la fins que en surti l’última gota. Ja teniu una llet de xufla a punt per prendre.
  5. Tritureu tots els altres ingredients, barregeu-ho amb l’orxata i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: