Preparació
- Per als ous: coeu els ous 35 min a 62 ºC amb un Roner (bany maria a temperatura controlada). A casa els podeu coure escumats. S’han d’obrir i coure amb aigua, sal i vinagre, amb el foc molt lent, 4-5 min.
- Per a la quinoa: netegeu la quinoa amb aigua freda i bulliu-la 12 min amb brou de gallina, coleu-la i reserveu-la.
- Per al ravioli: bulliu la pasta. Per a l’interior, feu una pasta de formatge amb la Thermomix, en calent, amb la nata. Dissoleu l’agar-agar amb la resta de la nata i feu-li arrencar el bull.
- Afegiu-hi la gelatina remullada amb aigua freda, aboqueu-ho a la pasta de formatge, ben barrejat, i poseu-ho en un motlle.
- Un cop fred, talleu-ne quadrats de 2 x 2 cm i poseu-los sobre la pasta tancant-la en forma d’estrella.
- Per al pa: esmicoleu a la Thermomix el brioix i la ceba fregida i poseu-ho al forn a 80 ºC fins que sigui ben cruixent. Reserveu-ho.
- Muntatge: poseu una mica de quinoa al fons d’un plat soper; després, l’ou, la sal i el pa de ceba pel damunt. En un costat, el ravioli escalfat al vapor, i, finalment, tireu-hi el brou de gallina.