Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Disposeu en un plat soper un full de paper de cuina transparent. Unteu-lo amb una pinzellada d’oli de tòfona perquè l’ou no s’enganxi al paper.
  2. Col·loqueu dos ous per full -així fins a 4 fulls- i tanqueu els fulls donant-los forma de bosseta que tancareu amb un fil de cuina. Coeu aquestes bossetes en aigua bullent durant 6 min, retireu-les de l’aigua i obriu-les.
  3. Munteu l’aire de tòfona batent amb la túrmix 20 ml d’oli de tòfona negra, l’aigua, la lecitina i un polsim de sal.
  4. A l’hora de servir-ho, marqueu en una paella calenta el fetge gras d’ànec tallat en 4 medallons i afegiu-li sal grossa. Serviu el foie a sobre de l’ou escumat i finalitzeu-ho amb l’aire de tòfona i, per sobre, unes ratlladures de tòfona.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: