Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu amb delicadesa els ous, buideu-los i formeu un recipient amb una tapa. Reserveu-ho.
  2. Piqueu el salmó i sofregiu-lo lleugerament amb oli d’all i julivert (emulsió de fulles de julivert, grans d’all i oli d’oliva). Afegiu-hi 100 ml de nata, mescleu-ho bé i salpebreu-ho.
  3. Traieu-ho del foc i afegiu-hi els ous prèviament batuts amb energia. Feu bullir les closques dels ous 5 min, per netejar-les, i farciu un terç de la closca de cada ou.
  4. Poseu a bullir la nata sobrant amb el parmesà ratllat 5 min i tritureu-ho amb el túrmix. Coleu aquesta crema i, en calent, afegiu-hi la lecitina de soja. Bateu-ho amb el túrmix per obtenir una escuma.
  5. Una vegada escalfats els ous al microones 20 s, afegiu-hi una mica de formatge parmesà per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: