Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les fulles de julivert dels troncs i piqueu-les ben menudes.
  2. Traieu la pell de les salsitxes i aixafeu-les en un recipient amb una forquilla.
  3. Barregeu la carn de les salsitxes amb el julivert picat i pasteu-ho bé.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, bulliu els ous de guatlla, 5 min. Refresqueu-los i peleu-los. Us serà molt més fàcil si ho feu sota el raig d’aigua de l’aixeta.
  5. Emboliqueu cadascun dels ous amb carn picada.
  6. Arrebosseu-los amb farina, espolseu-los bé, submergiu-los en ou batut i arrebosseu-los amb pa ratllat. Demaneu ajuda per fregir-los en oli abundant.
  7. Un cop fregits, poseu-los sobre paper absorbent.
  8. Serviu els ous a l’escocesa acompanyats d’una bona amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga.

El consell

  • Si no teniu ous de guatlla, podeu fer perfectament la recepta amb ous de gallina. Només haureu de tenir en compte que, a l’hora de coure’ls, els haureu de deixar 10 min, en comptes de 5.
  • Aquests ous escocesos també queden molt bé si, en comptes de fregir-los, els feu al forn. Només haureu de d’enfornar-los, a 200 ºC, 30 min.
  • Si ho preferiu, podeu substituir les salsitxes per la mateixa quantitat de carn picada de vedella o de porc i vedella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: