Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Obriu els panets per la part superior, com si fos una tapa. Buideu la molla interna.
  2. A la base del panet, poseu-hi un tros de sobrassada.
  3. Separeu les clares dels rovells. Si no sabeu com fer-ho, és millor que demaneu ajuda a un adult.
  4. Bateu les clares a punt de neu.
  5. Poseu el rovell, procurant que no es trenqui, sobre la sobrassada.
  6. Cobriu l’entrada del panet amb la clara d’ou a punt de neu i coeu-lo al forn, a 180 ºC, uns 10 min.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: