Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la barra de pa a llesques primes i poseu-les en un plat, repartides. En una paella amb oli d’oliva abundant, fregiu-hi els ous de guatlla d’un en un, posant-los a sobre de cada llesca de pa. Per sobre poseu-hi un polsim de sal Maldon. 
  2. Talleu el bacó ben petit. En una paella a part amb una mica d’oli, fregiu-hi el bacó. A mesura que estigui fregit, aneu-lo posant per sobre dels ous. Cal servir-ho ben calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: