Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu un recipient, aboqueu-hi 1 l d’aigua amb un raig de vinagre i una mica de sal i poseu-lo al foc.
  2. En un plat trenqueu els ous i deixeu-los preparats com si anéssiu a fer-los ferrats. Quan l’aigua bulli, tireu-hi els ous amb molt de compte i escalfeu-los 1 min. Retireu-los amb una escumadora i poseu-los en un recipient amb gel per tal de parar la cocció (han de quedar cuits per fora però amb el rovell cru).
  3. Per a la crema de ceps: en una paella amb oli salteu els bolets amb all i julivert. Després, tritureu-ho tot amb el túrmix afegint-hi una mica de nata líquida.
  4. Per a la beixamel: en una paella al foc poseu la mantega a escalfar. Un cop desfeta, afegiu-hi la farina. És important deixar-la enrossir perquè no agafi regust de farina crua.
  5. En un recipient a part poseu a escalfar la llet. Un cop arrenqui el bull, traieu-la del foc i aboqueu-la amb la mantega i la farina. Remeneu-ho bé per tal que no es facin grumolls. Salpebreu-ho i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre.
  6. Muntatge: en un platet poseu la crema de ceps i, a sobre, l’ou. Cobriu-lo amb la beixamel, poseu-hi formatge per sobre i gratineu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: