Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ajoarriero: escalfeu l’oli i daureu-hi els alls. Retireu-los. 
  2. A la mateixa paella i amb el mateix oli, afegiu-hi la ceba i daureu-la a poc a poc. Incorporeu-hi el bitxo i, després, el pebre vermell, i remeneu-ho. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure.
  3. Escaliveu els pebrots i peleu-los. Tritureu-los amb els alls i feu-ne una pasta. Incorporeu-la al sofregit.
  4. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  5. Marqueu el bacallà en una paella i esqueixeu-lo.
  6. Afegiu la preparació anterior al bacallà.
  7. Poseu l’ajoarriero al mig d’un plat.
  8. Fregiu els dos ous i col·loqueu-los damunt de l’ajoarriero.
  9. Enllestiu el plat amb una llesca de pa torrat.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: