Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a tires. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva verge extra ben calent. Quan estiguin ben rosses, escorreu-les i reserveu-les.
  2. Fregiu els ous en un paella amb oli abundant, mirant que el rovell no qualli i que les vores de la clara quedin ben rosses.
  3. Poseu les patates al plat i, a sobre, els ous ferrats. Repartiu-hi el pernil i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: