Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba tendra en oli d’oliva, lentament.
  2. Salteu els bolets -els que us agradin més o que trobeu al mercat- en una paella amb un raig d’oli, una mica de julivert trinxat i el gra d’all picat, fins que perdin tota l’aigua. Salpebreu-ho.
  3. En una paella poseu la ceba i els bolets, i aboqueu-hi els dos ous batuts.
  4. Afegiu-hi una mica de nata, salpebreu-ho i remeneu-ho fins que els ous siguin cuits. Procureu que no es quallin en excés perquè no quedin secs.
  5. Finalment, afegiu-hi una mica de farigola fresca i pebre vermell dolç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: