Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al gelat: feu una crema anglesa amb els rovells, la llet, la nata i el sucre. Aboqueu-la sobre del pa tallat a trossos i deixeu-ho refredar i madurar 24 h. 
  2. Tritureu la crema amb el pa remullat, barregeu els estabilitzants i passeu-ho per la sorbetera. Quan estigui sortint barregeu-hi els crostons de pa trencats. Reserveu-ho al congelador. Foneu cobertura de xocolata. 
  3. Feu boles de gelat de pa i banyeu-les amb la cobertura. Reserveu-les al congelador. Amb una coca de pa d’oli tallada a llesques molt primes i llargues, feu una torrada damunt d’un motlle, per donar-li forma. 
  4. Muntatge: poseu una bola de gelat de pa banyada amb xocolata, fent de suport per a la torrada de pa. Per sobre poseu-hi una mica de sal gruixuda i decoreu el plat amb uns dauets de trufa de xocolata. Quan tingueu el plat a taula, tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: