Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els pètals de tomàquet en una safata metàl·lica coberts amb l’oli d’oliva. Poseu-hi els grans d’all i el pebre negre i confiteu-los al forn a 160 ºC, 15 min.
  2. Escorreu els tomàquets entre dos papers absorbents i reserveu-ne l’oli de la cocció. Poseu quatre pètals confitats entre dues làmines de pa i premseu-los.
  3. Pinteu lleugerament les cares exteriors de l’entrepà amb l’oli de la cocció dels tomàquets.
  4. En una paella calenta, daureu l’entrepà com si fos un biquini. Escorreu-lo de nou i saleu-lo abans de servir-lo.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: