Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la nata líquida i barregeu-la amb la xocolata. Deixeu-la refredar. 
  2. Talleu les taronges a quarts amb la pell i feu-les bullir 1 h amb l’aigua i el sucre. 
  3. Congeleu la baguet, talleu-la a làmines molt fines i poseu-les al forn 8 min a 160 ºC. 
  4. Col·loqueu en el centre de cada plat de postres dues porcions de xocolata i, al mig, el gelat de taronja. Al damunt de la xocolata, poseu-hi una mica de sal i oli. Repartiu-hi la confitura de taronja i les gominoles de gingebre. Finalment, acabeu el plat amb el pa cruixent.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: