Preparació
Preparació
- Amb un corró, estireu el pa de motlle i talleu-lo en tres tires.
- Emboliqueu cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.
- Demaneu ajuda a un adult per posar-los al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlleu-los amb molta cura i reserveu-los.
- Foneu la xocolata amb la nata uns segons al microones.
- Bateu-ho bé i poseu-ho dins d’una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, ompliu-ne els tubs de pa de motlle.
- A l’hora de servir aquest pa amb xocolata tan original, poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.
El consell
- Si no teniu cons d’acer inoxidable, en comptes de fer aquest pa amb xocolata enrotllat, podeu fer-lo amb forma de coca. Us quedarà igual de bo!
- Si ho preferiu, en comptes de fer servir xocolata negra podeu fer-ho amb xocolata amb llet.
- El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. En aquesta recepta, el prepareu amb un toc sofisticat i queda espectacular.
- Sabíeu que, a Girona, els nens mengen pa amb tomàquet i xocolata? És boníssim! Si us agrada, proveu d’afegir a la recepta uns dauets de tomàquet fresc.