Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la mel, els sucres i les espècies. Deixeu-ho refredar una mica i afegiu-hi la mantega, els ous i la ratlladura de llimona.
  2. Afegiu-hi les farines tamisades, el llevat i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu la barreja en un motlle tipus plum-cake i coeu-ho al forn durant 40 min, primer a 190 ºC i al cap d’uns 15 min a 170 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: