Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Llesqueu el pa d’olives i suqueu-lo amb el tomàquet. Amaniu les llesques amb sal i oli d’oliva verge.
  2. Talleu la sobrassada (millor si és vella de porc negre mallorquí, perquè és la més curada i saborosa) en rodanxes d’un gruix d’1 cm i escalfeu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  3. Poseu-ne un tall en cada plat acompanyat de la bresca i el pa sucat amb tomàquet. Es tracta d’un aperitiu molt simple amb arrels tradicionals.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: