Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una gerra sobre la tapa de la Thermomix, premeu la funció balança i peseu l'oli de gira-sol. Reserveu-ho.
  2. Poseu al vas els pebrots i l'oli d'oliva i tritureu-ho programant 10 s, velocitat 7.
  3. Afegiu-hi l'ou, el suc de llimona i la sal. Barregeu-ho programant 10 s, velocitat 4.
  4. Amb el cubilet posat sobre la tapa, programeu velocitat 4 i aboqueu-hi a poc a poc l'oli sobre la tapa, sense programar temps (l'oli anirà caient a fil dins del vas).
  5. Pareu la màquina quan hàgiu incorporat tot l'oli i reserveu-ho en un bol.
  6. Sense rentar el vas, poseu-hi la ceba, el julivert i l'all i programeu 3 s, velocitat 5.
  7. Incorporeu-hi el bonítol, els ous, el pa ratllat, la nou moscada, el pebre i la sal i programeu 5 s, velocitat 5.
  8. Traieu-ho del vas sobre un tros gran de film transparent i doneu-li forma cilíndrica. Enrotlleu-ho amb el film i cargoleu-ho com un caramel perquè quedi ben comprimit.
  9. Poseu-ho dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho. Aboqueu al vas l'aigua, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  10. Serviu-ho fred tallat a rodanxes i acompanyat de l'emulsió de piquillo.

Suggeriment:

Podeu fer amb la massa petites mandonguilles o hamburgueses i fregir-les en una paella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: