Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina amb el llevat fresc Levanova esmicolat, la sal i 100 g de sucre. Afegiu-hi la llet tèbia i els dos ous. Amb ajuda d'una espàtula, integreu tots els components. Continueu-ho pastant sobre els fogons fins a obtenir una mescla homogènia i sense grumolls.
  2. Quan la massa sigui uniforme, afegiu-hi la mantega, a temperatura ambient, perquè s'incorpori a la massa adequadament. Repreneu el pastat fins que la massa adquireixi de nou una textura homogènia. A continuació, feu-ne una pilota i deixeu-la reposar 1 h perquè el llevat fermenti.
  3. Transcorregut el repòs, enfarineu una superfície plana i, amb ajuda d'un corró, esteneu-hi la massa i talleu-la a tires. Amb aquesta forma, feu rodar els trossos sobre si mateixos fins a obtenir rotlles. Doneu al pa de llet una forma especial: de tres en tres rotlles, treneu-los.
  4. Deixeu reposar les trenes sobre la safata del forn 25 min, fins que es dupliqui el volum.
  5. Precalenteu el forn a 180 ºC i, mentrestant, pinteu les trenes amb un ou batut i empolseu-les de sucre.
  6. Introduïu els panets al forn, a 190 ºC, 10 min.
  7. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: