Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El pa de pessic 'castella' és una especialitat de Nagasaki, al Japó, i el nom fa referència a la capsa de fusta on es posen els ingredients i en què es cou el pastís. 

Preparació

  1. Munteu les clares a velocitat mitjana. Un cop comencin a estar esponjoses, afegiu-hi el sucre i continueu muntant-les fins aconseguir una merenga ben esponjosa.
  2. A velocitat mitjana, aneu afegint-hi els rovellons a poc a poc perquè el batut no baixi. Continueu amb la mel i acabeu afegint-hi la farina i el te prèviament tamisats. Finalment, incorporeu-hi l'aigua suaument.
  3. Folreu amb paper de forn un calaix de fusta de 35 x 18 x 9 cm (pot ser una caixa de vi per a dues ampolles, per exemple). Dosifiqueu 1.400 g de pa de pessic a dins de manera progressiva perquè no quedin grans bombolles d'aire.
  4. Feu-ho coure al forn ventilat a 150º C, 45 min.
  5. Un cop fred, talleu-ne porcions individuals i escampeu-hi una mica de te matxa. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: