Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  2. Foneu la mantega al microones i aboqueu-lo, a poc a poc, sobre els ous i el sucre.
  3. Afegiu-hi la llet i, finalment, barregeu la farina amb el llevat i les ametlles. Barregeu bé perquè quedi ben integrat amb la massa anterior.
  4. Peleu i talleu les pomes, a dauets o a làmines.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle. Aboqueu-hi la massa i, per sobre, poseu-hi les pomes. Enforneu-ho a 180 ºC, 30 min. Demaneu ajuda a un adult per comprovar si està cuit, punxant-hi una broqueta o un ganivet i mirant si surten secs.
  6. Escalfeu una mica la melmelada de préssec amb una cullerada d’aigua.
  7. Quan el pa de pessic sigui tebi, pinteu-lo amb la melmelada i ja el podeu menjar!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: