Preparació
- Per al pa de pessic: bateu els ous amb el sucre fins que tripliqui el seu volum. En aquest moment aneu-hi afegint la farina de mica en mica, procurant no remenar-ho gaire enèrgicament.
- Estireu la massa en una safata per tal d’aconseguir unes planxes fines de pa de pessic. Cuineu-ho al forn 10 min a 180 ºC.
- Feu un almívar amb els 100 ml d’aigua, els 100 g de sucre i els pebres. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i apagueu el foc. Quan ja comenci a refredar-se, afegiu-hi els gerds.
- Per al gelat de nata: barregeu els ingredients en calent, deixeu-ho madurar 12 h a la nevera i passeu-ho per la sorbetera. Ho podeu comprar bo i fet. Disposeu un rectangle de pa de pessic al mig del plat i a sobre poseu-hi els gerds escorreguts. Acabeu-ho amb gelat (o nata semimuntada).