Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu els ous amb el sucre i l’oli. Quan tingueu els ous muntats, afegiu-hi la farina tamisada i el llevat, la pell de la llimona ratllada, el iogurt i el suc de les llimones. Barregeu-ho bé i disposeu la barreja en un motlle, prèviament untat amb mantega.
  2. Enforneu-ho a 160 ºC, 45 min, fins que el bescuit sigui ben cuit. Traieu-ho del forn, deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: