Preparació
- Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre, afegiu-hi amb delicadesa la farina, la mantega desfeta i la ratlladura de mandarina. Coeu-ho al forn en motlles de plum-cake a 180 ºC 18 min. Quan surti del forn, emboliqueu-ho amb paper film i reserveu-ho al congelador.
- Per al bany de mandarina i mel: coleu el suc de mandarina i afegiu-hi la mel i la ratlladura. Aquest bany servirà per xopar el pa de pessic.
- Per a la crema de cafè: bulliu la llet amb el cafè líquid, el Nescafé, el sucre morè i el gra de cafè. Afegiu la llet als rovells amb la Maizena diluïda amb una mica de llet i coueu-ho 2 min. Coleu-ho.
- Per a la reducció de llima: coeu el suc de llima i el sucre fins aconseguir textura d’un caramel. Afegiu-hi aigua i la ratlladura de llima.
- Muntatge: talleu el pa de pessic amb un tallapastes i submergiu-lo en el bany de mandarina, escorreu-lo i poseu tres talls en un plat. Poseu tres punts de crema de cafè, una bola de gelat a sobre, una mica de reducció de llima a sobre del gelat i acabeu-ho amb ratlladura de llima i uns trossos de cacauet.