Preparació
- Foneu la xocolata blanca i la mantega al bany maria, remenant-ho i vigilant que la xocolata no es cremi.
- En un recipient gros, bateu els ous, l’essència de vainilla i el sucre, amb varetes elèctriques, 2-3 min.
- Afegiu els ous batuts a la xocolata fosa amb la mantega, i barregeu-ho suaument. Incorporeu-hi 150 g de farina i la Maizena, tamisades.
- Barregeu els fruits vermells i les nous de macadàmia trossejades amb 20 g de farina, elimineu-ne l’excés de farina i afegiu-ho a la preparació anterior; barregeu-ho bé.
- Aboqueu la barreja en un motlle greixat i folrat amb paper vegetal. Poseu-lo al forn, 30 min, a 180 ºC.
- Deixeu refredar el pa de pessic completament abans de desemmotllarlo i tallar-lo en porcions. Serviu-lo empolsinat amb sucre de llustre. Ha de quedar amb el centre poc fet.