Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 160 ºC.
  2. Unteu un motlle rodó de 22 cm de diàmetre amb mantega.
  3. Barregeu la farina, el llevat i la sal i tamiseu-ho amb un colador de reixeta.
  4. Talleu la mantega en porcions petites i bateu-ho amb el sucre fins a aconseguir una crema homogènia. Incorporeu-hi els ous d'un en un, continueu batent-ho fins que s'integrin del tot, afegiu-hi la ratlladura i barregeu-ho.
  5. Afegiu-hi els productes secs a poc a poc sense deixar de barrejar amb una llengua pastissera. Afegiu-hi el suc d'aranja fins a obtenir una massa homogènia.
  6. Poseu les rodanxes d'aranja al fons del motlle i escampeu-hi sucre per sobre, afegiu-hi la massa i enforneu-ho 45-50 min.
  7. Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar 10 min, desemmotlleu-ho i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

Consell:

Aquest pa de pessic es pot mullar amb rom i afegir-hi gelat de xocolata. La beguda ideal per acompanyar aquest dolç és un te.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: