Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160 ºC.
  2. Unteu un motlle rodó de 22 cm de diàmetre amb mantega.
  3. Barregeu la farina, el llevat i la sal i tamiseu-ho amb un colador de reixeta.
  4. Talleu la mantega a porcions petites i bateu-les amb el sucre fins a aconseguir una crema homogènia. Incorporeu-hi els ous d’un en un, continueu batent-ho fins que s’integrin del tot, afegiu-hi la ratlladura i barregeu-ho.
  5. Afegiu-hi els productes secs a poc a poc, sense deixar de barrejar-ho amb una llengua pastissera.
  6. Afegiu-hi el suc d’aranja fins a aconseguir una massa homogènia.
  7. Poseu les rodanxes d’aranja al fons del motlle i escampeu-hi sucre per sobre, afegiu-hi la massa i enforneu-ho 45-50 min.
  8. Retireu el pa de pessic del forn i deixeu-lo reposar 10 min; desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar a temperatura ambient.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: