Preparació
- Escalfeu el forn a 160 ºC.
- Unteu un motlle rodó de 22 cm de diàmetre amb mantega.
- Barregeu la farina, el llevat i la sal i tamiseu-ho amb un colador de reixeta.
- Talleu la mantega a porcions petites i bateu-les amb el sucre fins a aconseguir una crema homogènia. Incorporeu-hi els ous d’un en un, continueu batent-ho fins que s’integrin del tot, afegiu-hi la ratlladura i barregeu-ho.
- Afegiu-hi els productes secs a poc a poc, sense deixar de barrejar-ho amb una llengua pastissera.
- Afegiu-hi el suc d’aranja fins a aconseguir una massa homogènia.
- Poseu les rodanxes d’aranja al fons del motlle i escampeu-hi sucre per sobre, afegiu-hi la massa i enforneu-ho 45-50 min.
- Retireu el pa de pessic del forn i deixeu-lo reposar 10 min; desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar a temperatura ambient.