Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella o un wok, salteu la ceba, l’all picat i el tofu tallat a daus amb l’oli de sèsam i d’oliva.
  2. Afegiu-hi les gambetes pelades i coeu-les breument. Poseu-ho a punt de sal.
  3. Afegiu-hi l’ou i deixeu-lo quallar, afegiu-hi la salsa d’ostres, la pasta de tamarinde, el sucre i el suc de llima i deixeu-ho caramel·litzar lleugerament.
  4. Aboqueu-hi la pasta de konjak i daureu-la lleugerament. Afegiu-hi una mica d’aigua i deixeu-ho coure fins que s’evapori el líquid i les tallarines estiguin cuites.
  5. Acabeu-ho amb el porradell picat, els cacauets i la soja germinada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: