Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi les cebes, tallades a tires; el tofu, tallat a cubs; els alls, laminats, i el pebre d’Alep. Salteu-ho fins que la ceba quedi tova.
  2. Peleu les gambes i afegiu-les al wok. Salteu-les fins que quedin cuites.
  3. Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, la salsa de peix, la salsa d’ostres, les tallarines d’arròs i 350 ml d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
  4. Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la pastanaga, ratllada, i els brots de soja, i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
  5. Abans de servir-ho, regueu-ho amb el suc de les llimes i afegiu-hi els cacauets, picats.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: