Amb aquest plat, el restaurant Lamun Cuina Thai participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans
Preparació
- Escalfeu els olis en un wok i afegiu-hi primer totes les hortalisses, tallades a trossets. Salteu-ho fins que les verdures quedin toves.
- Netegeu el pollastre, talleu-lo a trosses i afegiu-lo al wok. Salteu-lo fins que quedi cuit.
- Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho, fins que quedi quallat. Incorporeu-hi el sucre, la salsa de peix, la salsa d’ostres, les tallarines d’arròs i 350 ml d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure, remenant-ho de tant en tant.
- Quan les tallarines estiguin cuites, afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho bé perquè s’integrin els sabors.
- Abans de servir-ho, prepareu la salsa, barrejant tots els ingredients, i salseu el pad thai. Serviu-lo calent, amb els acompanyaments.