Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba, l’all i els pebrots molt fins. Feu el mateix amb els calamars nets. Ofegueu-ho tot en una paella, amb un raig d’oli d’oliva.
  2. Afegiu-hi el pollastre trossejat i deixeu que es dauri. Incorporeu-hi l’arròs, el safrà i el tomàquet fregit (opcional). Remeneu-ho i afegiu-hi el brou.
  3. Poseu la paella al forn 10 min, a 190 ºC. Afegiu-hi els musclos i les cloïsses i torneu-ho a posar al forn 6-8 min més.
  4. Traieu la paella del forn i incorporeu-hi les gambes i uns quarts de llimona. Deixeu-ho reposar 2 min i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: